Word lid

Je kan op allerlei manieren meedoen met cubanismo.be. 

Jaarlijks hebben we verschillende nationale activiteiten: Che Presente is ons grootste event dat in september plaatsvindt binnen het mega-event Manifiesta in Bredene; daarnaast voeren we actie om bv. de onrechtvaardige blokkade aan te klagen, hebben we jaarlijks een studiedag of weekend, een feestelijke nieuwjaarsreceptie, doen we mee aan de Hart boven Hart betoging....

Op verschillende plaatsen in België hebben we lokale afdelingen: Brugge, Kortrijk, Gent, Antwerpen, Mechelen, Brussel, Charleroi, Hasselt, ... waar cubanistas acties en activiteiten zoals vormingsavonden en Cubaanse feesten organiseren. Je bent erg welkom op alle activiteiten en/of om die lokale groepen te versterken.

Wil je op de hoogte blijven van het cubanismo-leven mail dan naar info@cubanismo.net 

Natuurlijk nodigen we je graag uit om  lid te worden van cubanismo.be, ook al heb je geen zin of tijd om actief te zijn. Jouw morele en financiële steun helpt ons ook al een heel eind verder. We kunnen immers maar met mondjesmaat een beroep doen op overheidssteun, en eigenlijk zijn we ook graag zelfbedruipend en onafhankelijk.

Lidmaatschap of donatie