Feliz cumple 60 - Gelukkige 60ste verjaardag - Joyeux Anniversaire 60

We wensen jullie graag een gelukkig en strijdbaar 2019 vol solidariteit. 

Deze keer vragen we jullie om ook de Cubanen proficiat te wensen met 60 jaar Revolutie Al zestig jaar bewijzen ze op het eiland dat een andere wereld mogelijk is: een wereld waar alle mensen echt belangrijk zijn,  een goede levenskwaliteit gegarandeerd is en waar ze de aarde in goede zorg willen overdragen aan de volgende generaties. 

Ook is internationale solidariteit voor Cuba geen ijdel woord. Dat alles ondanks de misdadige blokkade door de VS, waartegen zij - en wij met hen - ook in 2019 zullen vechten.

Teken hier onze revolutionaire e-card aan de Cubanen. 

Je kunt ons ook steunen door lid te worden (€10/jaar) of met een nieuwjaarsgift (aftrekbaar vanaf €40) zodat Cubanismo.be volop kan blijven inzetten op de solidariteit met socialistisch Cuba. Deze bijdragen zullen wij dit jaar gebruiken om Cubaanse gasten uit te nodigen, een nieuwe folder te maken om onze beweging in de kijker te zetten, etc..  Gracias!

Laat hier je persoonlijke boodschap voor de Cubaanse bevolking achter
Geef hier je emailadres en we schrijven je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief met updates over de Cubaanse actualiteit en activiteiten van onze beweging
Wil je graag op regelmatige basis je steentje bijdragen om onze beweging te versterken op vlak van: logistieke hulp activiteiten - Administratie - Vertalingen of tolken (Spaans- Frans / Spaans-Nederlands/ Nederlands-Frans) laat ons dit dan zeker weten