Paascampagne 2019 brengt meer dan 15.000 euro op

In maart en april spraken leden van Cubanismo.be hun vrienden, kennissen en collega’s aan om paaseitjes te kopen voor Cuba en Cubanismo.be of ze organiseerden een verkoop aan fabrieken en op vakbondsactiviteiten. Ze verkochten ongeveer 5500 zakjes en haalden zo netto meer dan 15.000 euro op!

In de lokale afdelingen lieten een paar topverkopers zich opmerken: Rien uit Brugge, Monique uit Gent en Gilbert uit Antwerpen verkochten respectievelijk maar liefst 120, 200 en 235 zakjes.

Er zijn geen toverformules, maar het blijkt een goed idee om je netwerken te onderhouden: mensen aanspreken die ook de vorige keer kochten; en door het in je ruime kring: familie, kennissen en collega’s op het werk, voor te stellen. Een andere les is dat, zeker naar organisaties toe, je vooral op tijd eraan moet beginnen.

Dankzij de verkoop hebben weer honderden mensen  het Cubaanse maatschappijproject leren kennen en een financiële bijdrage geleverd voor het vrijwilligerswerk van het Centro Felix Varela klimaateducatie, onze partner in Cuba, en voor de solidariteitsbeweging hier.

Hartelijk dank aan iedereen en tot volgend jaar!