Bestel nu je Cubanismo.be mondmasker

VANAF NU OOK RODE CHE MASKERS TE VERKRIJGEN!

Mondmaskers zijn (jammer genoeg) niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Wij willen onze Cubanismo.be - Che ook zichtbaar maken op die maskers.Sla twee vliegen in één klap: Steun onze campagne voor de Nobelprijs voor de Vrede voor de Cubaanse medische brigades en maak Cubanismo.be zichtbaar in het straatbeeld.

Bestel je exemplaar hierSla twee vliegen in één klap: Steun onze campagne voor de Nobelprijs voor de Vrede voor de Cubaanse medische brigades en maak Cubanismo.be zichtbaar in het straatbeeld.

We verkopen de mondmaskers voor de steunprijs van 10 euro.  (+ 1 euro verzendkosten ) Alle winst gaat naar de campagne (aanmaak van videomateriaal, beperkte advertentieruimte,etc..).Betaal de mondmaskers op de rekening van Globalize Solidarity vzw IBAN BE68 0016 6194 3234  , met vermelding van Naam + (aantal) mondmaskers.

 

Cubanismo.be heeft het als kleine organisatie hard te verduren in deze coronatijden (minder inkomsten activiteiten, fondsenwerving Paascampagne voor Cuba etc). Een steun voor onze positieve en solidaire campagne is dus een hart onder de riem voor ons solidariteitswerk. Merci hiervoor!

In de mate van het mogelijke sturen we de mondmaskers naar je thuis op. Je zal ze ook op specifieke plaatsen kunnen afhalen (Gent, Antwerpen, Brussel).

Vanaf 5 exemplaren zijn de verzendkosten inbegrepen.

Bestel je exemplaar hier