Online lezing De val van Icarus door Nick Meynen

donderdag, 6 mei, 2021 - 19:30 tot 21:00

We organiseren in samenwerking met Intal en Viva Salud een online-lezing over de pandemie en de impact op het klimaat.

In zijn boek “De val van Icarus” legt Nick Meynen uit dat de pandemie geen accident is. Noch een straf van god, wraak van Moeder Natuur of kwestie van karma. Ze is wel een logische consequentie van de politieke keuzes die onze beleidsmakers al decennialang maken, keuzes die mens en planeet verdrinken in het ijskoude water van de egoïstische berekening. Er is geen weg terug naar normaal, stelt Meynen, want niets aan de precorona-economie was normaal. Tijdens een lezing in het kader van de vormingsdag georganiseerd door Solidagro, Dwagulu Dekente, Viva Salud, intal en Cubanismo.be zal Nick Meynen dieper ingaan op de oorzaken van de sociale en ecologische onrechtvaardigheden die we vandaag kennen en de linken tussen hen in.

Schrijf je in via deze link: https://forms.gle/9rd9NZMfaXZuiDLS9

De sessie vindt plaats via Zoom. De link voor deelname wordt een dag op voorhand verzonden. Er is simultane vertaling voorzien naar het Frans.

Kan een afbeelding zijn van 1 persoon, brillen en , met de tekst DE VAL VAN ICARUS EEN ONLINE LEZING DOOR NICK MEYNEN OVER DE POLITIEKE KEUZES AAN DE BASIS VAN DE CORONAPANDEMIE 06.05.2021-19h30 tot 21h Schrijf je in via de link in het event CUBANİSMO. viva salud SOLIDAGRO intal DWAGULU" DEKKENTE

 

Event sectie: