Fietskaravaan tegen de blokkade: zondag 28 maart 11u Atomium

CubaBel, vereniging van Cubanen die in België verblijven, organiseert in het kader van de wereldkaravaan tegen de VS-blokkade een fietstocht op zondag 28 maart 11u Atomium. Inschrijven noodzakelijk op campobe@yahoo.comOp zondag 28 maart willen ze een fietstocht met vlaggen maken langs emblematische punten van Brussel, zoals Manneken Pis, altijd rekening houdend met de goedkeuring van de plaatselijke autoriteiten en de complexe situatie die het gevolg is van de COVID-19.

Mensen die niet kunnen deelnemen wordt gevraagd om die dag foto’s met truien en spandoeken op sociale netwerken te uploaden als afwijzing van de economische, commerciële en financiële blokkade die de Verenigde Staten het eiland al meer dan een halve eeuw opleggen, een beleid dat door de regering van Donald Trump (2017-2021) werd geïntensiveerd.

Het solidariteitsplatform Europa voor Cuba heeft opgeroepen om tijdens het laatste weekend van maart één universele stem te laten horen die de onmiddellijke en onvoorwaardelijke opheffing ervan eist.

Karavanen van auto’s, motorfietsen en fietsen, rally’s, bergbeklimmingen, marsen en het versturen van berichten via internet zijn acties die overal in Europa worden gehouden

Blijf op de hoogte. Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Restez informé. Abonnez-vous à notre newsletter.