Alleen topartiesten op jubeleumeditie ChePresente

Komt dat zien, komt dat horen komt, dat meemaken: de 25ste, en dus extra feestelijke editie van ChePresente nadert met rasse schreden! Om dit te vieren hebben we topmuzikanten op onze affiche gezet.

Mojito’s van Havana club aan de coctailbar, Brugse zotten op het podium: de West-Vlaamse band Las Rebanadas komen het kot meteen afbreken. Hun repertoire is tegelijk een eerbetoon als een parodie op Zuid-Amerikaanse muziek. Ze brengen zowel erg oude als recentere Spaanse en Zuid-Amerikaanse liedjes. Dit alles vaak met een rebels of revolutionair tintje. Zo hebben we het graag op ChePresente! Check hier alvast hun hilarische video ‘Hasta Siempre’ .

Daarna is het tijd om te dansen. Dat met een heel bijzendere band. Tacones Altos is de enige Cubaanse band in België die uit een volledig vrouwelijke bezetting bestaat. Alle leden zijn uitgedost in kleurige kledij en hoge hakken, deze staan symbool voor kracht en sensualiteit: twee eigenschappen die kenmerkend zijn voor Latino dames. Zaterdagavond gaan we de nacht in met een traditie: de legendarische DJ Pacha betreedt alweer het podium. Zijn sets, waarin hij tal van Latijns Amerikaanse klassiekers en hedendaagse cumbia combineert, hebben in het verleden al voor menig onvergetelijk feestje gezorgd. We zijn ervan overtuigd dat dit ook dit jaar niet anders zal zijn. Voor het eerst kan je ook op zondagavond laat blijven genieten én feesten op Manifiesta! In de ChePresente-tent hebben we daarom Proyecto Secreto uitgenodigd. Dit is een van de beste Belgische Skabands ooit! Na jaren van radiostilte betreden ze nu terug de planken. Dat doen ze met oude en nieuwe muziek, na al die jaren nog even vrolijk en geëngageerd.

Check hier als voorsmaakje de titeltrack van hun full cd ‘Bruce Lee is back’: Wie zondag helemaal tot het einde blijft zal gelijk krijgen: Met DJ Bobalicious gaat het dak er gegarandeerd af! Verwacht je aan een zwoele beat en een hele mondiale sound. In de muziek van DJ Bobalicious zijn de invloeden ontelbaar Hij haalt zijn mosterd zowat overal ter wereld. Om helemaal op los te gaan! Check nog eens het volledige programma van Manifiesta en bestel hier je tickets! Afspraak (en feest) op 21 en 22 september!

Blijf op de hoogte. Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Restez informé. Abonnez-vous à notre newsletter.