NATIONALE ACTIE: heel de wereld tegen de blokkade

Cubanismo.be is één van de drijvende krachten achter de onlangs heropgerichte Belgische Coördinatie tegen de blokkade (een platform ondersteund door FOS, Oxfam Solidariteit, Vrienden van Cuba en Cubanismo.be en ondertekend door meer dan 40 andere sociale organisaties) We besloten om samen werk te maken van een nationale actie in hartje Brussel naar aanleiding van de stemming in de Algemene Vergadering van de VN over de VS blokkade tegenover Cuba. Die stemming gaat door op 1 november 2017. DOE MET ONS MEE: afspraak vanaf 17u30 op de Oude Graanmarkt, 1000 Brussel (vlakbij station Brussel Centraal) . Aansluitend: docu, drankjes en broodjes + concert in Café Monk, Sint Katelijnestraat 42, BrusselEr is wereldwijd een groot draagvlak voor de opheffing van de blokkade. De stemming in de VN vorig jaar bewijst dit opnieuw. Alle landen van de VN stemden tegen de blokkade, behalve de VS en in haar kielzog Israël die zich onthielden.

Toch is de blokkade nog steeds van kracht ,ondanks de versoepelingen die er onder president Obama waren gekomen en onder de nieuwe president Trump zijn teruggeschroefd.

DOE MET ONS MEE: laten we tonen dat heel de wereld tegen de blokkade is.

Afspraak: vanaf 17u30 op de Oude Graanmarkt , 1000 Brussel. Aansluitend docu en concert in Café Monk, Sint Katelijnestraat 42, BrusselAlle info hier

Blijf op de hoogte. Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Restez informé. Abonnez-vous à notre newsletter.