Als Cuba een belastingparadijs was…op de zomerfestivals

De komende weken en maanden zullen weer duizenden mensen een muziekfestival bezoeken. Leden van ICS – cubanismo.be zullen op een aantal daarvan de bankencampagne voeren.

Op sommige festivals zul je daarom een infostandje van ICS – cubanismo.be tegenkomen, herkenbaar aan een groot spandoek “

Stop the blockade against Cuba”. Enthousiaste leden van ICS zullen je vragen de petitie tegen de blokkade en gericht aan Belgische banken te ondertekenen. (Hier vind je mee info over de campagne.)Op de stand vind je petjes, T-shirts en leesvoer… en je kunt zelfs lid worden! En kaarten voor Che Presente kopen, natuurlijk.

Je vindt ons op de volgende festivals:23 juni: Fiesta cubana, in Zelzate, in het kader van de Toer de Frans24-25 juni: Ottertrotter, in Mechelen23 juli: Gentse Feesten, in Gent27-30 juli: Sfinks, in Boechout13 augustus: Herbakkersfestival, in EekloSolidair met Cuba, ook op de zomerfestivals!

Wil jij meehelpen? Geef een seintje door te mailen of te bellen naar erwin@cubanismo.net (gsm 0477 97 02 12). Alvast bedankt.

Blijf op de hoogte. Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Restez informé. Abonnez-vous à notre newsletter.