Reis met ICS (Initiativa Cuba Socialista) mee naar Cuba van 3 tot 26 juli om dit Caribische eiland, dat een alternatief biedt voor het kapitalisme en een socialistische maatschappij vormgeeft, te ontdekken.

Jaarlijks organiseert ICS een solidariteitsreis naar Cuba, waar iedereen met een hart en interesse voor Cuba zich kan bij aansluiten.In juli 2016 was het een heterogene mix van jonge mensen tussen 19 en 35,..

Reis met ICS (Initiativa Cuba Socialista) mee naar Cuba om dit Caribische eiland dat een alternatief biedt voor het kapitalisme en een socialistische maatschappij vormgeeft, te ontdekken.

 

CONTACTEER ONS SNEL!

Climate Express heeft al meer dan 9100 belgen overtuigd om mee te gaan naar Parijs! ondanks de vreselijke gebeurtenissen van het voorbije weekend, gaat er van eind november tot midden december een heel belangrijke klimaattop door.

KOM MEE EN MAAK OOK EEN KLI-MAAT!

Bert De Ryck van de Heistse PVDA is van 5 tot 22 juli 2015 op bezoek geweest in Cuba. Op zaterdag 17 oktober bracht hij verslag uit van zijn reis.

Het verslag van de ICS-brigade in Cuba, van 5 tot 22 juli.

Ben je nieuwsgierig naar hoe het er in Cuba aan toe gaat? Wil je graag een handje uit de mouwen steken? Zoek je naar iets meer dan een reis waarvan je achteraf enkel de mooie plaatjes in je fotoboek overhoudt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

De voorbije julimaand zijn 30 COMAC-jongeren op solidariteitsreis geweest met ICS. Komend vanuit de drie Belgische regio's en tussen 16 en 28 jaar oud hadden ze een drie weken durende ontmoeting met 'een mogelijke andere wereld'

Op pasen keerden 25 Cuba-reizigers tevreden terug naar België. Ze namen deel aan een ICS-reis o.l.v. Marijke Martens.

Het ICAP, Het Cubaanse Instituut voor de Vriendschap met de Volkeren heeft 120 leden van de 43° Europese Solidariteitsbrigade 'José Martí’, verwelkomd op het internationaal kamp ‘Julio Antonio Mella’ in Artemisa.

Pagina's